top of page
hukkateatteribanneri22.jpg

HUKKATEATTERILAISET

allu_uusi.jpg

ALINA KILPINEN
Hukkateatterin perustajajäsen

Alina Kilpinen, eli tuttavallisemmin Allu, on lahtelaislähtöinen teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka toimii Turun seudulla ohjaajana, opettajana ja esiintyjänä erilaisissa teatteriproduktioissa. Teatterin lisäksi Allu on opiskellut myös nukketeatteria, musiikkiteatteria sekä näyttelijäntyötä ja suorittaa parhaillaan maisterivaiheen opintoja Turun Taideakatemiassa. 

 

Teatterissa Allu pitää erityisesti visuaalisesti näyttävistä ja musiikkia sisältävistä teoksista, jotka onnistuvat koskettamaan ja naurattamaan yhtä aikaa. Hukkateatterin tuotannoissa Allu toimiikin esiintymisen lisäksi mm. nukenrakentajana ja graafikkona.

 

Vapaa-ajalla Allu harrastaa improvisaatiota ja ilmajoogaa ja on ylpeä Lyyli-Einari -kilpikonnan omistaja.

antti_uusi.jpg

ANTTI AINOLA
Hukkateatterin perustajajäsen

Antti Ainola on turkulainen teatteri-ilmaisun ohjaaja -opiskelija ja humanistimaisteri, joka toimii Turun alueella mm. teatteriopettajana, muusikkona ja esiintyjänä. Teatterin tekemisessä hän on suuntautunut erityisesti musiikkiteatteriin ja improvisaatioon.

Antti rakastaa moniäänistä laulua ja kauniita melodioita ja soittaa lukuisia eri soittimia. Hukkateatterissa Antti toimiikin esiintymisen lisäksi säveltäjänä ja hovimuusikkona. 

Vapaa-ajalla Antti viihtyy erityisesti musiikin, ihmisten ja improvisaation parissa.

942C930D-FEBB-4385-B1CD-917379416E1F.JPG

EMMA BOWLES
Hukkateatterin perustajajäsen

Emma Bowles on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kasvatustieteiden opiskelija. Hän on erikoistunut teatteritaiteen perusopetukseen, näytelmien ja ryhmien ohjaamiseen sekä projektityöjohtamiseen.

Teatterissa Emma pitää rikkaista ja värikkäistä maailmoista. Myös tarinoiden moniulotteisuus, koskettavuus ja kepeys ovat Emmalle teatterissa tärkeitä. Hukkateatterissa Emma toimiikin esiintymisen lisäksi myös käsikirjoitusten viimeistelijänä sekä maskeeraajana. 

Vapaa-ajallaan Emma nauttii lenkkeilystä ja videopeleistä. 

952C7F5E-C6F6-47E8-A0C1-5E2A32987E2E.JPG

JUTTA LAHTINEN
 Hukkateatterin perustajajäsen

Jutta Lahtinen on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja muinaistekniikan artesaani, joka on erikoistunut nukketeatteriin, yleisötyöhön ja isojen ryhmien ohjaamiseen. Jutta työskentelee Turun seudulla monipuolisesti niin nukketeatterin kuin teatterin parissa.

Jutta rakastaa musikaaleja ja fyysistä teatteria, mm. buffooneja ja klovneriaa. Hukkateatterin tuotannoissa Jutta toimii esiintymisen lisäksi myös nukenrakentajana ja vastaa esitysten visuaalisen ilmeen rakentumisesta. 

Vapaa-ajalla Jutta on intohimoinen käsityö- sekä joogaharrastaja sekä pienen Eino-vauvan tuore äiti. 

1034EF35-B83B-4B89-BC78-B2B09C273954.JPG

VILLE PAKARINEN
 Hukkateatterin tuottaja

Ville Pakarinen on kauppatieteen maisteri sekä Hukkateatterin tuottaja. 

Ville pitää erityisesti humoristisista näytelmistä, joissa on herkullisia hahmoja. Villen onkin voinut nähdä Turun alueella lukuisissa eri teatteriproduktioissa niin lavalla kuin tuotannollisissa tehtävissä. Hukkateatterissa Ville on tuottajan tehtävien lisäksi aina valmis hyppäämään myös lavalle paikkaustehtäviin. 

Vapaa-ajalla Ville harrastaa improvisaatiota, urheilua sekä videopelejä. 

saara_uusi.jpg

SAARA ISOLA
Hukkateatterin näyttämöteknikkoSaara Isola on Oulusta Turkuun muuttanut, kolmannen vuoden teatteri-ilmaisun ohjaaja -opiskelija, jonka voi nähdä Turun alueella mukana useissa teatteriproduktioissa niin näyttämöllä kuin taiteellisissa tehtävissä. Hukkateatterissa Saara vastaa tekniikasta, toimii valosuunnittelijana sekä hyppää tarvittaessa myös lavan puolelle näyttelemään. 

Vapaa-ajalla Saara harrastaa lukemista ja neulomista. 

oonakehys.jpg

OONA SEPPÄNEN
Hukkateatterin somemarkkinoija ja valokuvaaja


Oona Seppänen on savoa vääntävä humanistimaisteri sekä Hukkateatterin markkinointiassistentti ja valokuvaaja. Töivrih-hirviöT -näytelmässä Oona toimii myös tarvittaessa näyttelijöiden understudynä.

Teatterikentällä Oona on työskennellyt Turun alueella lukuisissa teatteriproduktioissa niin lavalla kuin tuotannollisissa tehtävissä. Hukkateatterin tuotannoissa Oona onkin viestinnällisten tehtävien lisäksi aina valmis hyppäämään myös lavan puolelle paikkaustehtäviin.

Vapaa-ajalla Oona musisoi ja keräilee Marimekkovaatteita.

VIERAILIJAT:

laura.jpeg

LAURA HURME
Näyttelijä (TÖIVRIH - HIRVIÖT / TURUN KAUPUNGINTEATTERI)


Laura näyttelee Töivrih - hirviöT -näytelmässä Ölepmökiä sekä Hallan äitiä. Laura on turkulaistunut teatteripedagogi (TeM), joka on toiminut teatteriohjaajana Varsinais-Suomen eri harrastajateattereissa jo kymmenen vuoden ajan. Hän kuuluu myös turkulaiseen Teatteri Terve Tyttöön, jossa toimii esiintyjänä ja musiikkivastaavana. 

Vapaa-ajalla Laura tykkää harrastaa mm. musiikkia ja käsitöitä. 

Laura nähdään Töivrih-hirviöT -näytelmän Ölepmökin ja äidin rooleissa Turun kaupunginteatterissa keväällä 2021. 

jatta_edited.jpg

JATTA PIRINEN
Näyttelijä (TÖIVRIH - HIRVIÖT / TURUN KAUPUNGINTEATTERI)


Jatta näyttelee Töivrih-hirviöT -näytelmässä Hallaa ja opiskelee parhaillaan teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Turun ammattikorkeakoulussa. Jatta toimii Turun alueella myös tanssin opettajana ja on työskennellyt teatterissa erityisesti lastenteatterin parissa. 

Vapaa-ajalla Jatta tykkää harrastaa mm. laulua ja tanssia.

Jatta nähdään Töivrih-hirviöT -näytelmän Hallan roolissa Turun kaupunginteatterissa keväällä 2021. 

 

tassu_uusi.jpg

KATARIINA TASALA
Näyttelijä (TÖIVRIH - HIRVIÖT / LIEDON VANHALINNA)


Katariina "Tassu" Tasala näyttelee Töivrih-hirviöT -näytelmässä Ölepmökiä sekä Hallan äitiä. Tassu on tullut tutuksi useista teatteriproduktioista niin näyttämöllä kuin tuotannollisella puolellakin. Näyttelemisen lisäksi hän onkin myös ammattimaskeeraaja ja kääntäjä.

Vapaa-ajalla Tassu harrastaa kuvataiteita ja roolipelejä.

Tassu esiintyi Ölepmökin ja äidin rooleissa Töivrih-hirviöT -näytelmässä Liedon Vanhalinnassa kesällä 2020. 

Lahtinen_Kilpinen_Ainola_Bowles.JPG
bottom of page