HUKKATEATTERILAISET

ALINA KILPINEN
 Hukkateatterin perustajajäsen

Alina Kilpinen, eli tuttavallisemmin Allu, on lahtelaislähtöinen teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka toimii Turun seudulla ohjaajana, opettajana ja esiintyjänä erilaisissa teatteriproduktioissa. Teatterin lisäksi Allu on opiskellut myös nukketeatteria, musiikkiteatteria sekä näyttelijäntyötä ja suorittaa parhaillaan maisterivaiheen opintoja Turun Taideakatemiassa. 

 

Teatterissa Allu pitää erityisesti visuaalisesti näyttävistä ja musiikkia sisältävistä teoksista, jotka onnistuvat koskettamaan ja naurattamaan yhtä aikaa. Hukkateatterin tuotannoissa Allu toimiikin esiintymisen lisäksi mm. nukenrakentajana ja graafikkona.

 

Vapaa-ajalla Allu harrastaa improvisaatiota ja ilmajoogaa ja on ylpeä Lyyli-Einari -kilpikonnan omistaja.

ANTTI AINOLA
Hukkateatterin perustajajäsen

Antti Ainola on turkulainen teatteri-ilmaisun ohjaaja -opiskelija ja viittä vaille valmis humanistimaisteri, joka toimii Turun alueella mm. teatteriopettajana, muusikkona ja esiintyjänä. Teatterin tekemisessä hän on suuntautunut erityisesti musiikkiteatteriin ja improvisaatioon.

Antti rakastaa moniäänistä laulua ja kauniita melodioita ja soittaa lukuisia eri soittimia. Hukkateatterissa Antti toimiikin esiintymisen lisäksi säveltäjänä ja hovimuusikkona. 

Vapaa-ajalla Antti viihtyy erityisesti musiikin, ihmisten ja improvisaation parissa.

EMMA BOWLES
Hukkateatterin perustajajäsen

Emma Bowles on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kasvatustieteiden opiskelija. Hän on erikoistunut teatteritaiteen perusopetukseen, näytelmien ja ryhmien ohjaamiseen sekä projektityöjohtamiseen.

Teatterissa Emma pitää rikkaista ja värikkäistä maailmoista. Myös tarinoiden moniulotteisuus, koskettavuus ja kepeys ovat Emmalle teatterissa tärkeitä. Hukkateatterissa Emma toimiikin esiintymisen lisäksi myös käsikirjoitusten viimeistelijänä sekä maskeeraajana. 

Vapaa-ajallaan Emma nauttii lenkkeilystä ja videopeleistä. 

JUTTA LAHTINEN
 Hukkateatterin perustajajäsen

Jutta Lahtinen on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja muinaistekniikan artesaani, joka on erikoistunut nukketeatteriin, yleisötyöhön ja isojen ryhmien ohjaamiseen. Jutta työskentelee Turun seudulla monipuolisesti niin nukketeatterin kuin teatterin parissa.

Jutta rakastaa musikaaleja ja fyysistä teatteria, mm. buffooneja ja klovneriaa. Hukkateatterin tuotannoissa Jutta toimii esiintymisen lisäksi myös nukenrakentajana ja vastaa esitysten visuaalisen ilmeen rakentumisesta. 

Vapaa-ajalla Jutta on intohimoinen käsityö- sekä joogaharrastaja.

VILLE PAKARINEN
 Hukkateatterin tuottaja

Ville Pakarinen on kauppatieteen maisteri sekä Hukkateatterin tuottaja. 

Ville pitää erityisesti humoristisista näytelmistä, joissa on herkullisia hahmoja. Villen onkin voinut nähdä Turun alueella lukuisissa eri teatteriproduktioissa niin lavalla kuin tuotannollisissa tehtävissä. Hukkateatterissa Ville onkin tuottajan tehtävien lisäksi aina valmis hyppäämään myös lavalle paikkaustehtäviin. 

Vapaa-ajalla Ville harrastaa improvisaatiota, urheilua sekä videopelejä. 

SAARA ISOLA
Hukkateatterin näyttämöteknikkoSaara Isola on kolmannen vuoden teatteri-ilmaisun ohjaaja -opiskelija, jonka voi nähdä Turun alueella mukana useissa teatteriproduktioissa. 

Hukkateatterissa Saara vastaa tekniikasta sekä hyppää tarvittaessa myös lavan puolelle näyttelemään. 

KATARIINA TASALA
 Näyttelijä (TÖIVRIH - HIRVIÖT)


Katariina "Tassu" Tasala näyttelee Töivrih—Hirviöt -näytelmässä Ölepmökiä sekä Hallan äitiä ja toimii tarvittaessa näyttelijöiden understudynä.

Tassu on tullut tutuksi useista teatteriproduktioista niin näyttämöllä kuin tuotannollisella puolellakin. Näyttelemisen lisäksi hän onkin myös ammattimaskeeraaja ja kääntäjä.

Vapaa-ajalla Tassu harrastaa kuvataiteita ja roolipelejä.

OONA SEPPÄNEN
Somemarkkinoija ja valokuvaaja


Oona Seppänen on savoa vääntävä humanistimaisteri sekä Hukkateatterin markkinointiassistentti ja valokuvaaja. 

Oonan on voinut myös nähdä Turun alueella lukuisissa teatteriproduktioissa niin lavalla kuin tuotannollisissa tehtävissä. Hukkateatterin tuotannoissa Oona onkin viestinnällisten tehtävien lisäksi aina valmis hyppäämään myös lavan puolelle paikkaustehtäviin.

Vapaa-ajalla Oona musisoi ja keräilee Marimekkovaatteita.

©2020 by Hukkateatteri.