top of page
hukkateatteribanneri22.jpg

ARVOSTELUT & LEHTIJUTUT

" Esiintyjien antoisa heittäytyminen, leikkisä hirviökieli, taiten tehdyt hirviöpuvut ja -nuket sekä värikäs lavastus täydennetään tunnelmaa tuovilla valoilla ja musiikilla. Laulut ovat tarttuvia, ja en taida olla ainoa, jonka päähän jää soimaan ”Hirviöitä pelkäätkö – öktääklep ätiöivrih?”. "
- Arjen pilkahduksia -blogi

”Tää esitys oli pientä ja sympaattista, ja semmosenaan ihmeellistä. Ihana nähdä uutta ja tuoretta lastenteatteria nykyaikaisista teemoista.”
- Entäs nyt, teatteri? -podcast

" Käytiin eilen kesäteatterissa. Se sarvipäinen (Öivrih) oli kiva, kun se pelasti Hallan kanssa sen oranssin pöllön. Pahasta pääkytkimestä ei saatu puhua... Äidillekin oli monta hyvää pointtia tarjolla. "

- Katsojapalaute (TÖIVRIH)

" Kiitos ihanasta esityksestä! Kotimatkalla keskusteltiin pienen katsojan kanssa kiivaasti, että mikä hirviö oli paras. Spoiler: kaikki olivat huippuhyviä ja yksi oli vielä supersöpökin! "
- Katsojapalaute (TÖIVRIH)

" Aivan ihana! Iloinen, ajankohtainen, tunteikas. Kiitos! "
- Katsojapalaute (TÖIVRIH)

" Töivrih – Hirviöt on laadukasta, mutta samalla ihanan kotikutoista lastenteatteria. Hassut hirviöpuvut ja reipas tunnelma voittavat yleisön puolelleen hetkessä, ja kommentteja ja naurunremahduksia kuuluu läpi esityksen.

--

Näytelmän toteutus on huolellinen ja harkittu, mutta katsojalle esitys näyttäytyy kepeänä ja rentona. Töivrih – Hirviöt on oivallinen lähtölaukaus Hukkateatterin tuleville teoksille. "
- Frida Pessi / Turun Sanomat

" Kiitos aivan mahtavasta esityksestä! 10v. kommentoi, että oli "sairaansuperhyvä". Ja herätti paljon ajatuksia aikuisellakin. Räppibattle oli hieno! "

- Katsojapalaute (TÖIVRIH)

seikkailu2.JPG
bottom of page